Voimakkaita tunteita

Minun on pitänyt kirjoittaa teille monta kertaa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Lisäksi elämä on vienyt taas nopeaa vauhtia eteenpäin ja välillä olen pystynyt vain ihmettelemään. Tapasin nimittäin miehen, tämä mies on ollut kaverini ylä aste ajoista lähtien eli sinäänsä uusi tuttavuus ei ole kyseessä. Yhtäkkiä kuitenkin huomattiin viihtyvämme toistemme seurassa ja lähellä paremmin kuin hyvin. Mitä enemmän vietettiin aikaa yhdessä sitä voimakkaamaksi tunne muuttui.

Olen melkoinen tunne ihminen, mutta tässä tilanteessa halusin etsiä jostain myös järjen äänen. Kriisityöntekijälle oli aika melko pian näiden tunteiden alkamisen jälkeen ja menin sinne. Puhuin siellä nimenomaan tästä ja siitä miten musta itsestä tuntuu, että kaikki tapahtuu kamalan nopeasti. Melkein tuntuu, että on väärin tuntea näin toista kohtaan nyt kun erosta on näin vähän aikaa. Puhuin myös siitä miten mua pelottaa, että loukkaan toista. Selviä vastauksia en sieltäkään toki saanut kaikkeen. En kuitenkaan saanut myöskään haukkuja vaan kannustavia kommentteja siitä miten mitään tunteita ei ole meille annettu rajoitettua määrää. Vaan, että vaikka edelleen jollain tasolla vielä rakastaisin exää ei se tarkoita ettenkö voisi ihastua ja rakastua toiseenkin. Siihen toisen satuttamis pelkoon taas sain vastauksen, että aikuinen ihminen on loppuenlopuksi itse vastuussa itsestään. Ja, koska molemmat tietää faktat ei vastuu olekaan pelkästään minulla.

Niinpä olen tehnyt tässä viimeiset viikot sekä ero työtä, että tutustunut ja ihastunut todella kovasti toiseen. Huomaan olevani onnellisempi, en ole enää katkera, en vihainen, enkä edes surullinen. Syöminen, nukkuminen ja toiminta kyky ovat kaikki alkaneet palautua onnellisuuden myötä ja alan löytää sen vanhan itseni. Nytkin vaikka kirjoitan tänne tätä hymyilen sillä en voi tehdä muutakaan.

Edelleen olen sitä mieltä, että kaikki on tapahtunut todella nopeasti. Enää en kuitenkaan jaksa välittää. Me molemmat tiedetään missä mennään. Molemmat meistä tietää että ero on kesken ja että löytyy muitakin asioita joita lähitulevaisuudessa joudun käsittelemään vielä kertaalleen. 

Tämän blogin tulevaisuudesta en osaa sanoa mitään toistaiseksi. Voisin yrittää päivittää tätä vaikka kerran kuukaudessa tästä eteenpäin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohjaton suru

Pommin jälkeen

Jyrän alle