Pysy kiireisenä

Miltä viime päivinä on tuntunut? En ole antanut itselleni lupaa tuntea oikein mitään. Olen pitänyt itseni kiireisenä, etten joudu edes tuntemaan mitään. Suunnittelen mielelläni menoja jo etukäteen ettei vain tulisikaan sitä hetkeä, että vielä pitäisi päästää kaikki tunteet valloilleen. 

Odotan kuitenkin samaan aikaan omaan asuntoon muuttamista ja tulevaa kesää. Kesään toivottavasti mahtuu paljon hyviä hetkiä joista osaisin aidosti iloita. Ensimmäinen helpotuksen etappi on varmasti omakoti,jonne pääsen muutamaan onneksi kohta. 

Ikävä toista on kova, välillä sitä ei ole kuitenkaan ollenkaan. Hetkittäin tunnen erittäin paljon vain vihaa. Toinen on yhtäkkiä muuttunut ihan vieraaksi ihmiseksi. Kriisityöntekijä kysyi multa, että mikä on se päällimäinen mitä musta tuntuu, että menetän. Vaikka rakastan toista, niin pällimäinen ajatus kyllä oli että menetän parhaan ystäväni. 

Pitkässä suhteessa, kun se rakkaus ei aina olekaan se suurin valoillaan oleva tunne kai muutenkaan. Sen suuren rakkauden määrän huomaakin ehkä vasta sitten kun sen menettää. Mutta vaikka kuinka ei aina mitään suuria tunteita tuntisikaan se kumppanuus ja ystävyys onkin ehkä ne tärkeimmät. Nyt täytyy löytää uusi ihminen jolle soittaa jos tapahtuu jotain pahaa tai kun tapahtuu jotain hyvää. 

Välillä vieläkin tekisi mieli yrittää palata takaisin entiseen, anella ja tehdä mitä vaan. Toisinaan kuitenkin ajattelen, että ehkä parempi näin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohjaton suru

Pommin jälkeen

Jyrän alle